Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii îi laudă pe predecesorii săi de la 'Muncă': Au avut 'contribuţii importante' în ceea ce priveşte legislaţia pensiilor din sistemul public

Inquam Photos / Octav Ganea
simona bucura oprescu

Ministrul Muncii îi laudă pe predecesorii săi de la 'Muncă': Au avut 'contribuţii importante' în ceea ce priveşte legislaţia pensiilor din sistemul public

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, dezvăluie că predecesori ai săi din PSD au lucrat la noua lege a pensiilor publice, adoptată luni în Camera Deputaţilor. Ea îi nominalizează, în acest sens, pe actualul primar al municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, şi pe fostul ministru Marius Budăi, plecat din funcţie în urma descoperirii de către DIICOT a aşa-numitelor ”azile ale groazei”, în care vârstnici internaţi în centre finanţate de la buget erau maltrataţi.

”Vreau să le mulţumesc colegilor mei, doamna Olguţa Vasilescu, domnului Marius Budăi, colegi care la rândul dânşilor au avut contribuţii importante în ceea ce priveşte legislaţia pensiilor din sistemul public”, a afirmat ministrul Muncii, luni, într-o emisiune la TVR Info.

Simona Bucura Oprescu a mulţumit, de asemenea, ”atât colegilor din Camera Deputaţilor, cameră decizională, cât şi colegilor din Senat, prima cameră sesizată, pentru mobilizarea de care au dat dovadă în beneficiul românilor”.

Ministrul a ţinut să mulţumească ”mai ales” angajaţilor din Ministerul Muncii şi celor de la Casa Naţională de Pensii Publice pentru munca la proiectul votat de Parlament.

Pe cei care au ”opinii critice cu privire la lege” Simona Bucura Oprescu i-a rugat ”să vadă partea bună, să vadă interes primordial al românilor şi nevoia de a aduce respect atât pentru pensionari, cât şi pentru cei care vor deveni pensionari”.

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii a fost adoptat cu 199 de voturi „pentru”, 39 „contra” şi 17 abţineri, a anunţat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Daniel Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.