Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, la Sibiu: 'Îi propun domnului președinte, de la el de acasă, să mergem la pensionari'

Facebook
marius budai

Ministrul Muncii, Marius Budăi, i-a propus, joi, la Sibiu, președintelui Klaus Iohannis „un exercițiu practic”,acela de a merge împreună să îi întrebe pe pensionari dacă pensia este mică. „Domnul președinte să le spună cu sarcasmul lui că de mâine nu o să o mai plătim nici pe aia”, a spus Budăi, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, la Sibiu, într-o conferință de presă, că îi propune președintelui Klaus Iohannis să meargă cu el în locuințele pensionarilor, să îi întrebe dacă pensia lor este mică.

„Am condamnat tot timpul public și voi condamna și aici la Sibiu, poate domnul președinte va înțelege, că e de la el de acasă, că pensionarii părinții și bunicii noștri nu merită să fie panicați inutil. Un stat care nu își mai plătește pensiile este un stat în disoluție. (...) I-am propus domnului președinte și îl propun și de la el de acasă, de aici, să facem un exercițiu practic împreună. Să aleagă orice colț din țara aceasta, să mergem în localitatea respectivă, să mergem în casă la pensionari sau poate doar la un pensionar singur și să Îl întrebăm dacă pensia lui este mică. Va spune cu siguranță că este mică, pentru că pensiile în România încă sunt mici și avem foarte mult de lucru aici. Și domnul președinte să le spună cu sarcasmul lui că de mâine nu o să o mai plătim nici pe aia”, a spus Marius Budăi.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Ministrul a precizat că, deși s-a spus din 2017 că nu vor fi bani de pensii, acestea s-au plătit, iar din 1 septembrie 2019 a fost majorat punctul de pensie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.