Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii: 'Pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp'

gov.ro
Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat că pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp. Demnitarul a dezvăluit faptul că luni au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu, potrivit Mediafax.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris un mesaj pe Facebook și a anunțat că luni a verificat modul în care este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu așa cum a fost stabilit cu instituțiile implicate. Pe parcursul zilei au fost îndeplinite mai multe proceduri care vor permite plata pensiilor.

Citește și: Situație alarmantă la nivel mondial! Oamenii de știință au intrat în panică: Vaccinurile anti-COVID-19 ar putea să nu funcționeze împotriva noului coronavirus sud-african

„Casele Județene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenției Naționale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgență către trezorerii a dispozițiilor bugetare reprezentând plățile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021. Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naționale Poșta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu”, a scris, pe Facebook, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Conform procedurilor, pentru pensionarii care au optat să își primească drepturile bănești acasă, plata se face între datele de 1 și 15 ale fiecărei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.