Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii prezintă proiectul de ordonanţă privind salarizarea bugetarilor

rfi.ro
dragos paslaru

Proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor urmeaza sa fie prezentat, marti, de ministrul Muncii, Dragos Pislaru, dupa o ultima runda de discutii cu sindicatele. Intalnirea, programata initial luni, a fost amanata pentru marti la ora 17.00.

Ministrul Muncii ar urma sa sustina o conferinta de presa, de la ora 19.00, in care sa prezinte proiectul ordonantei de urgenta care trebuie aprobat apoi in Guvern, potrivit hotnews.ro.

Premierul Dacian Ciolos a discutat, luni, cu ministrul Muncii, Dragos Pislaru, si cu ministrul de Finante, Anca Dragu, despre proiectul ordonantei de urgenta privind salarizarea personalui bugetar. 

Noua abordare se va concentra pe salariile de baza, nu pe sporuri si indemnizatii, anunta ministrul Muncii, Dragos Pislaru, la finalul lunii aprilie. Discutiile controversate privind salarizarea personalului bugetar au dus acum o luna la demisia ministrului Muncii de atunci Ana Costea.

Termenul limita pentru punerea in dezbatere publica a acestui proiect a fost 15 mai. Documentul ar trebui aprobat pe data de 1 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.