Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, se laudă pe Facebook: Câte dosare de pensii au fost evaluate

raluca turcan

Ministerul Muncii se laudă pe Facebook: Câte dosare de pensii au fost evaluate

Ministerul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că acțiunea privind evaluarea tuturor dosarelor de pensii din România decurge bine. Deja au fost evaluate peste 230.000 de dosare, a spus Turcan care a anunțat că persoanele implicate în campanie vor primi stimulente, anunță Mediafax.

Ministrul Muncii a anunțat pe Facebook care este stadiul evaluării dosarelor de pensii din România.

„Calendarul nostru ține cont atât de numărul de dosare rămase de evaluat, cât și de gradul de complexitate al acestora - am evaluat deja peste 230 000 de dosare, dar vor urma dosare de mare complexitate, cu elemente diferite de contributivitate”, a declarat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii mai anunță că persoanele implicate în această campanie vor primi stimulente. De asemenea, personalul va fi suplimentat, a spus Turcan.

„Toți cei implicați știu deja că lucrăm la o serie de măsuri care să permită continuarea accelerată a acestei activități în perioada următoare prin suplimentarea de personal (pe perioadă determinată) și stimulente pentru cei care și-au dublat practic activitatea. Am comunicat astăzi colegilor din Casa de Pensii Sibiu intenția noastră de a finaliza actul normativ referitor la recrutarea de personal și acordarea de stimulente în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Raluca Turcan.

Ministerul Muncii pregătește cadrul legal pentru absorbția banilor din PNRR pentru reforma sistemului de pensii. Reforma presupune recalcularea pensiilor, digitalizarea și dotarea cu echipamente ale sistemului, dar și sprijinul promis celor implicați în evaluarea dosarelor de pensii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.