Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii salută intrarea lui Moise Guran în politică: 'Dacă va face și greșeli, nu mi se pare atât de grav. Mai important mi se pare că încearcă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Violeta Alexandru

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a salutat anunțul de intrare în politică făcut de Moise Guran. „Politica se schimbă cu implicarea fiecăruia dintre noi”, susține Alexandru, punctând că această schimbare de carieră după 45 de ani este un lucru de apreciat.

Dosarul făcut la 'indicaţiile' lui Sebastian Ghiţă ex-magistraţilor DNA Onea şi Negulescu se reia la ICCJ - Faza camerei preliminare este aproape de final

„A face o schimbare de carieră după 45 de ani este un lucru de apreciat. Nu de condamnat. Este vârsta la care ai maturitatea necesară pentru a lua decizii bune, vârsta la care poți accepta că și greșești, că trebuie să corectezi și că trebuie să găsești puterea de a merge mai departe.

Dacă această schimbare de carieră înseamnă implicarea în politică este cu atât mai de apreciat. Intrarea lui Moise Guran în politică înseamnă, pentru mine, că acest om încearcă să facă ceva pentru comunitate. Eu înțeleg prea bine. Încearcă, vrea să dea tot ce poate după o viață de muncă cinstită. Va greși? Dacă va face și greșeli, nu mi se pare atât de grav. Mai important mi se pare că încearcă. Politica se schimbă cu implicarea fiecăruia dintre noi.

În politică, chiar poți face lucruri bune, poți contribui la schimbarea, în bine, a vieții oamenilor în comunitate. Sentimentul este de nedescris, trebuie trăit. Merită.

Să ne asumăm opțiunile în viață. Dacă ele sunt pentru o cauză bună, cu atât mai bine”, scrie Alexandru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.