Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministrul Novak, întâlnire cu Constantina Diţă: Marii campioni ai sportului românesc merită recunoaştere, apreciere şi recunoştinţă

Inquam Photos / George Calin
parlament, audieri, Eduard Novak, Inquam Photos / George Calin

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit, marţi, cu fosta atletă Constantina Diţă, el subliniind că marii campioni ai sportului românesc merită recunoaştere, apreciere şi recunoştinţă.

Constantina Diţă a atins performanţa maximă - aurul olimpic la maraton - la ediţia din 2008 a Jocurilor Olimpice, la Beijing, la 38 de ani.

Citește și: DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

După o cursă legendară, reuşea nu doar să aducă României singurul titlu olimpic la maraton, dar şi să devină cea mai în vârstă campioană olimpică la această probă, precum şi cel mai vârstnic sportiv care a obţinut vreodată o medalie la maratonul olimpic.

A participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, deţine o serie de recorduri mondiale şi naţionale, mai multe titluri mondiale şi europene, a urcat pe numeroase podiumuri, este organizatoare de maraton şi un exemplu minunat pentru sportivii de toate vârstele şi nu numai.

“Marii campioni ai sportului românesc merită recunoaştere, apreciere şi recunoştinţă. Doamna Constantina Diţă este o mare valoare şi un reper de performanţă, iar eu am fost onorat astăzi să o felicit pentru tot ceea ce a realizat în sport şi pentru sport.”, a declarat Novak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.