Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul propus al Tineretului și Sportului, după înfrângerea lui Halep: 'Acest lucru mă determină să acord o atenţie deosebită ambasadorilor ROMÂNIEI'

Agerpres
Simona Halep

Ministrul propus al Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a scris, sâmbătă, pe Facebook, a văzut un "popor unit în jurul unui simbol naţional", ea subliind că acest lucru o determină să acorde atenţie deosebită "ambasadorilor" României, care sunt sportivii de performanţă".

"Am văzut astăzi un popor unit în jurul unui simbol naţional. Acest lucru mă determină să acord o atenţie deosebită "ambasadorilor" ROMÂNIEI, care sunt sportivii de performanţă.  Îţi mulţumesc Simona Halep pentru efortul, dăruirea şi sacrificiul tău care i-a unit astăzi pe români!  Astăzi, Simona, NU ai fost înfrântă! Astăzi, Simona, nu ai pierdut!  Astăzi a câştigat ROMÂNIA! Felicitări, Simona! România se mândreşte cu tine", a scris Bran pe Facebook, potrivit News.ro.

Citește și: Simona Halep, declarație EMOȚIONANTĂ făcută în fața jurnaliștilor, după finala de la Melbourne: 'Am plâns, dar acum zâmbesc'! Explicațiile înfrângerii

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.