Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Rafila, deranjat de modul în care Baciu și-a dat demisia: Aștept o demisie comunicată oficial

Ministerul Sanatatii
Alexandru Rafila

Ministrul Alexandru Rafila a aflat despre demisia lui Andrei Baciu de pe Facebook: „Aștept să existe o demisie asumată și comunicată în mod oficial”.

Rafila a declarat, luni, în Mehedinți, răspunzând unei întrebări, că a aflat „întâmplător” de pe Facebook despre demisia lui Baciu și așteaptă „o demisie asumată și comunicată în mod oficial”.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate este condusă de un președinte, propunerea pentru președinte este făcută de către ministrul Sănătății, iar numirea este făcută de către premier, a adăugat Rafila.

„Nu știu dacă la cabinetul premierului a ajuns această demisie, eu am aflat întâmplător, cineva mi-a trimis postarea. Cred că demisiile, mai ales când discutăm de probleme extrem de importante, trebuie să fie asumate, să existe o discuție prealabilă”, a afirmat ministrul.

Marți se va organiza ședința CA al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate în care se va lua o decizie, dar Rafila crede că va exista un interimat, după care va urma „o decizie politică de numire”.

Andrei Baciu a anunțat pe Facebook că demisionează din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, după ce numele său a apărut în referatul DNA în care procurorii cereau ridicarea imunității pentru Florin Cîțu, în cazul achizițiilor de vaccinuri anti-Covid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.