Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul rus al Apărării acuză presiuni asupra aliaților Kremlinului

unimedia
Serghei Soigu

Aliații Rusiei sunt sub presiune și Moscova le va oferi toată asistența necesară, a declarat marți ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, citat de Interfax.

„Știm cât de multă presiune se exercită asupra aliaților noștri. Sunt folosite amenințări nedisimulate, șantaj, intrigi. Toate acestea ne cer să fim mai uniți, mai activi și mai coordonați în acțiuni”, a declarat Shoigu. „Rusia va continua să ofere asistența necesară aliaților săi în neutralizarea amenințărilor emergente și în susținerea suveranității”, a adăugat el.

Potrivit lui Shoigu, Occidentul lucrează intens să „submineze” relațiile între Rusia și aliații săi Armenia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan și Uzbekistan

„De-a lungul perimetrului granițelor CSTO se formează focare de tensiune pe termen lung. În aceste condiții, este necesară o coordonare clară și îmbunătățirea continuă a forțelor și mijloacelor incluse în sistemul de securitate colectivă, a mecanismelor decizionale și de răspuns la situațiile de criză”, a mai spus ministrul rus al apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.