Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul rus al Apărării, cifre care îi dau de gândit lui Volodimir Zelenski: Rusia a mobilizat 300.000 de rezerviști în două luni de zile

cdnvideo.ru
Serghei Șoigu

Ca parte a mobilizării parțiale din Federația Rusă, peste 300.000 de rezerviști și voluntari au fost instruiți în două luni, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

"Aproximativ opt mii de echipaje de vehicule de luptă și tancuri, calcule ale sistemelor de artilerie, sisteme de apărare aeriană, complexe de aeronave fără pilot și război electronic, comunicații hardware au fost instruite în centre de instruire", a declarat Shoigu, miercuri, în cadrul unei ședințe a consiliului de administrație al Ministerului rus al Apărării, informează Interfax.

Potrivit acestuia, aproximativ trei mii de instructori au fost implicați în instruirea de luptă a noilor formațiuni militare, fiind implicate peste 100 de terenuri de antrenament din Rusia și Belarus.

"Personalul militar a primit cunoștințele și abilitățile necesare pentru implementarea cu succes a sarcinilor de luptă și speciale, atât în mod independent, cât și ca parte a unităților", a spus Șoigu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.