Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul rus de Externe afirmă că SUA ascund fapte de o importanță colosală în cazul prăbușirii cursei MH17

vestidinrusia.ro
Serghei Lavrov

Washingtonul ascunde fapte de o importanță colosală în cazul prăbușirii, în 2014, în estul Ucrainei, a avionului Boeing, aparținând companiei Malaysia Airlines, zborul MH17, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov (în imagine), citat de Komsomolskaia pravda.

”Americanii refuză și acum, cu încăpățânare și categoric, să pună la dispoziție imagini de satelit efectuate în iulie 2014, când a avut loc catastrofa Boeingului malaezian”, a afirmat Lavrov la forumul ”Lecturile Primakov”.

După cum a arătat Lavrov, zilele trecute, instanța olandeză a anunțat chiar că nu mai există speranța ca Washingtonul să pună la dispoziție respectivele fotografii și că, pentru instanță, această problemă este închisă”. ”Sunt ascunse fapte de o importanță colosală”, a subliniat ministrul.

KP amintește că prăbușirea avionului Malaesian Airlines, ce efectua o cursă de la Amsterdam la Kuala Lumpur, a avut loc la 17 iulie 2014. Toate cele 298 de persoane aflate la bord au decedat.

În Grupul mixt de anchetă, special înființat pentru a investiga circumstanțele producerii catastrofei aeriene, au intrat reprezentanți ai Belgiei, ai Malaeziei, Australiei, Olandei și ai Ucrainei. În iunie 2019, Grupul de anchetă a anunțat numele unui ucrainean și a trei ruși pe care îi suspectează de implicare în catastrofa aeriană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.