Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătăţii afirmă că era aşteptată o creştere a numărului de viroze, având în vedere că şcoala a început mai repede, dar nu au fost observate patologii

Ministerul Sanatatii
Ministerul Sanatatii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, luni, că era aşteptată o creştere a numărului de viroze, având în vedere că şcoala a început mai repede şi a crescut interacţiunea dintre copii, dar nu au fost observate patologii excepţionale, potrivit news.ro.

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, despre creşterea numărului viroze din ultimele săptămâni şi despre faptul că tot mai mulţi copii au nevoie de oxigen.

”Nu am constatat o situaţie ieşiră din comun, o anumită creştere, care era aşteptată, pentru că şcolile au început cu două săptămâni mai repede decât anul trecut. Atunci, normal, odată cu revenirea la şcoală, interacţiunile dintre copii sunt mai frecvente şi numărul de viroze este în creştere, dar nu am observat nicio patologie neobişnuită, cel puţi pe cifre”, a răspuns ministrul.

Potrivit acestuia, este corectă percepţia pe care o are un medic la nivelul secţiei pe care lucrează şi care poate fi ai aglomerată, dar ”asta nu reflectă situaţia la nivelul întregii ţări”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.