Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost premiat la Gala Elitelor Medicale 'pentru viziune şi strategii în sănătate'

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost premiat vineri seară, în lipsă, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Galei Elitelor Medicale, pentru susţinerea dezvoltării infrastructurii sanitare, acestuia acordându-i-se "premiul pentru viziune şi strategii în sănătate".

Gala a fost organizată la Bistriţa de publicaţia "Ziar Medical", în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Colegiul Medicilor Bistriţa-Năsăud şi alte entităţi publice şi private.

Premiul a fost ridicat de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Aurel Mohan, care a asigurat autorităţile bistriţene de tot sprijinul ministerului în dezvoltarea proiectelor din domeniul medical, potrivit Agerpres.ro.

În cadrul galei au fost acordate, în total, 26 de premii, pentru categorii precum excelenţă în medicină, performanţă şi inovaţie în domeniul medical, educaţie şi cercetare în domeniul medical, management şi dezvoltare medicală, profesionalism în asistenţă medicală, premiul pentru întreaga activitatea medicală, premiul pentru cel mai bun medic de familie, pentru cea mai bună echipă sau secţie spitalicească şi pentru cea mai dinamică societate medicală.

Printre premianţi s-au numărat specialişti şi unităţi de profil din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Bistriţa, Suceava şi Republica Moldova.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde în ultimii opt ani s-au făcut investiţii de aproximativ 50 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii sanitare, cu fonduri europene, guvernamentale şi din bugetul Consiliului Judeţean, a primit premiul pentru înaltă performanţă în managementul sănătăţii, distincţia fiind ridicată de managerul Gabriel Lazany.

La eveniment au fost prezenţi, din partea autorităţilor locale, prefectul de Bistriţa-Năsăud, Mica Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, deputaţi, primari şi şefi de instituţii descentralizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.