Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății îi liniștește pe cei care se plâng că nu mai sunt locuri în spitale: 'Nu sunt afectate!'

Inquam Photos / George Calin
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost prezent miercuri la Cluj-Napoca pentru a verifica situația de la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu. El a declarat că suplimentarea numărului de paturi a fost făcută la spitale dedicate bolnavilor Covid-19, iar spitalele normale îi pot trata în continuare pe pacienții cu alte boli.

Citește și: Marian Oprişan: 'Marcel Ciolacu nu e stăpân! Eu nici n-am vrut să mai candidez, dar colegii mei m-au propus cu unanimitate'

„Avem suplimentări de paturi la Târgu-Mureș: un număr de 20 de paturi. La Timișoara intră în suport Covid 50 de paturi. Acele suplimentări le-am făcut în spitale Covid, nu în cele non-covid. Locurile de la spitalele normale nu sunt afectate”, a precizat ministruș Sănătății, Nelu Tătaru, la Cluj-Napoca.

Tătaru a reiterat faptul că boala nu se tratează la spital și că toți trebuie să fim atenți la respectarea regulilor sanitare impuse de autorități.

„Am avut o discuție cu cei de la spitalul de boli infecțioase la Cluj. Avem în evaluare tot ce înseamnă DSP la infecții nosocomiale. Mâine seară avem ședința de guvern și o să avem o hotărâre de guvern cei asimptomatici. Rămâne să respectăm măsurile pe care le avem. Noi adaptăm restricțiile la nivel local”, a spus Nelu Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.