Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății intervine ferm în scandalul stimulatoarelor: 'Nu are rost să intrăm în alte astfel de speculaţii!'

Facebook
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, marţi, referindu-se la cazul medicului Dan Tesloianu, acuzat că a montat stimulatoare cardiace recoltate de la persoane decedate, că dacă acele dispozitive erau de unică folosinţă, atunci nu are rost să intrăm în alte speculaţii şi să facem comparaţii cu alte ţări, menţionând că trebuie respectată legislaţia în vigoare.

Rafila a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum vede Ministerul Sănătăţii, situaţia mediului Tesloianu de la Iaşi. “Nu vreau să comentez în niciun fel. Este un caz care se află în cercetare la nivelul Parchetului General, deci nu are niciun fel de rost să facem astfel de comentarii. Singurul comentariu pe care pot să îl fac este extrem de simplu. Dacă discutăm de dispozitive de unică folosinţă, ele sunt de unică folosinţă. Nu are rost să intrăm în alte astfel de speculaţii, să facem comparaţii cu alte ţări”, a declarat ministrul, informează NEWS.RO.

"Trebuie să respectăm legislaţia"

Acesta a precizat că legislaţia din România trebuie respectată. ”Noi trebuie să fim conştienţi că trebuie să respectăm legislaţia în vigoare în România şi trebuie să o facem cu toţii, indiferent că suntem personal medical sau nu. Lucrul ăsta duce la creşterea încrederii în sistemul de sănătate şi, în general, în autorităţi”, a mai precizat ministrul Sănătăţii.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.