Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, momente delicate de la începutul pandemiei: 'Teama a fost când...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Nelu Tătaru, ministru al Sănătății, a povestit, într-un interviu pentru Digi24, momente sensibile petrecute la începutul pandemiei de COVID-19, în România.  Inclusiv despre sentimentul de teamă a vorbit acesta. La 5 săptămâni de la numirea în funcția de ministru, atunci când a trebuit să-și revadă fiul de 10 ani, sentimentul de teamă le-a avut în suflet, mărturisește Nelu Tătaru, fiindcă în minte era doar faptul că în toată acea perioadă a trecut prin multe focare de infecție cu noul coronavirus.

Citește și: Președintele CCR avertizează Guvernul:'Măsurile care vizează restrângerea drepturilor trebuie luate prin lege'

„NU pot să vorbesc de teamă. E vorba de precauție. Teama a fost când când am plecat la Suceva, când am trecut prin focare de infecție, și când am revenit la București sa fiu numit ministru. Era un moment critic. La 5 săptămâni când m-am întâlnit cu fiul meu a fost un moment de teamă. De teama să nu-l infectez, eu trecând prin atâtea focare de infecție”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Până astăzi, 4 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 28.582 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.861 au fost externate, dintre care 19.854 de pacienți vindecați și 1.007 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.  Mai mult, autoritățile au raportat că, în ultimele 24 de ore,  au fost înregistrate alte 416 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 223 de pacienți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.