Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății spulberă pastilele de slăbit pe care Dana Budeanu le toacă: Induce modificări metabolice periculoase

Alexandru Rafila

Întotdeauna sunt mode și acum este moda slăbirii fără efort, spune Alexandru Rafila despre faptul că unele persoane își administrează Ozampic, un medicament pentru diabet care se eliberează doar pe bază de rețetă, pentru a slăbi:

„Nu cred că este bine. induce modificări metabolice serioase”. „Nu cred că trebuie să ne referim exclusiv la Ozempic. Sigur, întotdeauna sunt mode și acum este moda slăbirii fără efort. Nu cred că este bine, din punct de vedere medical, să iei medicamente fără o prescripție dacă ele se eliberează pe bază de prescripție, mai ales că discutăm de un medicament injectabil”, spune Alexandru Rafila. El afirmă că medicamentul Ozempic „induce modificări metabolice serioase”. „Nu știu de unde fac rost. Obligativitatea farmaciilor de a elibera aceste medicamente doar pe bază de prescripție există, iar încălcarea ei se sancționează”, încheie ministrul Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.