Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor a organizat Operațiunea Strada. Se anunță sancțiuni pentru toți constructorii care nu respectă termenele

captura Facebook
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pare că a devenit spaima constructorilor de drumuri din România. Spre deosebire de alți miniștri ai Transporturilor, actualul  ministru chiar și-a mutat biroul în stradă și zi de zi poate fi văzut pe șantierele diferitelor loturi de autostrăzi din diferitele părți ale țării unde stă pe capul constructorilor.

Avocatul familiei Dragnea detonează BOMBA pentru procurorii DNA

Are chiar și un jurnal on-line ale acestor vizite. Pe pagina sa de Facebook ministrul postează zilnic filmulețe și fotografii ale locațiilor vizitate.

Ultima vizită a fost pe Autrostrada Lugoj-Deva, Loturile 2 și 3 unde s-a enervat extrem de tare pe constructorii care nu înțeleg că și-au asumat anumite obligații contractuale și că trasul de timp nu mai e o soluție în România. Ministrul Răzvan Cuc anunță că nu mai suportă ”explicațiile puerile” și că se va trece la rezilieri totale, parțiale și penalități pentru zilele de întârziere.

Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 si 3.
M-am saturat de vorbe si de explicatii puerile, asa ca trec la fapte!
Aplicam rezilieri partiale si penalitati pentru fiecare intarziere pentru a se înțelege clar ca in România trebuie respectate termenele și calitatea lucrărilor
!”, a anunțat ministrul după vizita de azi pe șantier.

Nemulțumiri a avut și pentru o altă lucrare importantă:

La doua saptamani de la inspectia de pe  Autostrada Sebes-Turda, am venit din nou pe santier. Lucrarile au avansat, dar nu suficient! Constructorii de pe Loturile 2 si 3 ar trebui sa se mobilizeze mai bine si sa respecte termenele asumate!”, a spus Răzvan Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.