Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, despre situația de la Tarom: 'Se fac restructurări, nu angajări'

stiripesurse.ro
Tarom

Ministrul Tranporturilor Lucian Bode a declarat, întrebat dacă ştie despre angajarea unui al doilea consilier de comunicare la TAROM, care ar avea un salariu de 16.000 de lei, că nu are această informaţie, însă la companie se fac restructurări şi nu angajări. El a adăugat că nu premierul sau ministrul se ocupă de aceste aspecte, însă Guvernul şi-a propus să salveze TAROM.

„Obiectivul Guvernului Ludovic Orban este să salveze compania TAROM, printr-o restructurare atât de personal, cât şi a costurilor pe care le avea această companie în momentul în care am preluat guvernarea. Compania TAROM nu se simţea foarte bine nici înainte de a intra în această perioadă dificilă de pandemie, cu reducerea zborurilor peste 90-95%. De aceea principala noastră preocupare a fost să salvăm compania, acordând în februarie ajutorul de salvare şi acum adoptând ordonanţă pentru ajutorul COVID, acoperind pierderile înregistrate de companie în această perioadă. Toate cu aprobarea Comisiei Europene”, a declarat Lucian Bode, întrebat marţi cum vede angajarea de personal la TAROM, în condiţiile în care în care compania a anunţat disponibilizări, scrie news.ro.

BREAKING - 1014 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. 715 oameni au fost retestați pozitiv

Referitor la angajarea a unui  al doilea consilier de comunicare la TAROM, ministrul Transporturilor a precizat că nu e la curent cu această informaţie. Totodată, presa a scris că două stewardese au fost și ele angajat pe poziții importante, în ultimele zile, în companie.

„Nu premierul sau ministrul se ocupă de angajări sau de restructurări la TAROM. Eu am un singur obiectiv. Avem plan de restructurare să fie pus în practică urgent. De altfel, reducerea cu 500-600 de angajaţi se va realiza pe fiecare componentă în parte. Am început deja prin închiderea a 14 din cele 16 agenţii externe, închiderea agenţiilor interne, rămânând doar 3 agenţii sau dou agenţii din cele 14. Pe toate paliere uniformizarea flotei, reducerea combustibilului, ş.a.m.d. Aceasta e preocuparea noastră. Nu sunt la curent cu această informaţie, dar în orice caz în compania TAROM se fac restructurări, nu angajări”, a conchis Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.