Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor explică de ce merge cu elicopterul prin țară: Să știți că voi continua să procedez la fel/ Video

grindeanu pod

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a efectuat vizite pe mai multe șantiere din țară, iar faptul că s-a deplasat cu elicopterul a generat discuții în spațiul public. Grindeanu a explicat că alege această modalitate de a călători pentru că vrea să ajungă pe mai multe șantiere într-o singură zi, iar dacă ar călători cu mașina ar trebui să facă un turneu de mai multe zile care ar genera costuri mai mari decât deplasările cu un elicopter al statului român, unde singurul cost este combustibilul.

”Am fost prima oară în jurul Brașovului, după care am fost lângă Târgu Mureș, între Câmpia Turzii și Chețani. După aceea, la Cluj am vizitat alte două șantiere, după aceea am fost de la Zalău la Suplacul de Bacău, după aceea am fost la Simeria.

În mod evident era nevoie de mai multe zile pentru un astfel de tur. Nu am fost singur, am fost și cu șeful de la Drumurile Naționale și cu șeful de la CFR etc. Dacă ați trage linie ați vedea că ar fi costat mult mai mult dacă aș fi fost cu mașina, aș fi luat și cazare pe undeva și restul cheltuielilor.

Cert este următorul lucru: Ministerul Transporturilor nu a cheltuit nimic, din moment ce este elicopterul statului român. Ca să clarific, voi continua să efectuez astfel vizite pentru că într-o zi reușesc să acopăr foarte multe șantiere, Ministerul Transporturilor nu are foarte mari cheltuieli suplimentare. Singurele cheltuieli ale statului român sunt legate de combustibil, nu de altceva.”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3 CNN.

Traseul urmat de Sorin Grindeanu în călătoria cu elicopterul:

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.