Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, lovitură pentru PNL

dan sova

Alături de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, acesta vizitează mai multe puncte de pe Autostrada Vestului. Conform propriilor declaraţii, Şova se află în vestul ţării în calitate de ministru, dar şi de vicepreşedinte PSD.

La vizitele de pe autostradă nu participă directorul DRDP Timişoara, liberalul Ioan Ambuş, deşi directorii adjuncţi susţinuţi de PSD au fost invitaţi. Dan Şova a declarat că nu a avut nicio discuţie cu Ambruş, dar, din informaţiile sale, acesta a fost invitat să ia parte la vizitele de pe teren. Varianta ministrului a fost susţinută şi de preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin. În schimb, director DRDP a declarat, pentru stiripesurse.ro, că nu a primit nicio invitaţie.

Întrebat dacă Ambruş va fi schimbat din funcţie, având în vedere că este susţinut de PNL, ministrul Transporturilor a anunţat indirect că mandatul directorului DRDP Timişoara se apropie de final. „Schimbările nu le decid eu. Le decide consiliul şi directorul general al CNADNR. Sunt schimbări de natură profesională. Dacă mă întrebaţi pe mine, domnul Ambruş este singurul şef de regională care nu are legătură cu drumurile. Nu ştiu cu ce partid are legătură, dar cu drumurile sigur nu are legătură”, a declarat Şova. Ioan Ambruş este inginer mecanic, fost viceprimar al municipiului Lugoj.

Contactat telefonic, directorul Ambruş a precizat că vizita ministrului este de fapt o acţiune politică, electorală. Mai mult, liberalul se aşteaptă să fie schimbat în curând. La rândul său, ministrul Şova a mai declarat că nu îi plac directorii care fac politică în loc să „facă asfalt”.

UPDATE: La o conferinţă de presă după vizitele pe autostradă, ministrul Şova a declarat că i se pare inacceptabil faptul că directorul DRDP Timişoara nu a fost prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.