Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor se SCUZĂ pentru numirea lui Neaga la conducerea CNAIR: situație excepțională

Ziarul Financiar
Lucian Șova

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a vorbit într-un interviu pentru News.ro şi despre numirea controversată al lui Narcis Neaga la conducerea Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), el spunând că ”în situaţii excepţionale recurgi la măsuri excepţionale", anunță News.ro.

Citește și: Gabriel Oprea, dezvăluire INCENDIARĂ. Ce i-a cerut lui Victor Ponta în schimbul susţinerii pentru funcţia de premier

Întrebat despre numirea lui Narcis Neaga în funcţia de director general al CNAIR, ministrul Transporturilor a spus că acesta va avea un mandat scurt, de patru luni.

”În situaţii excepţionale recurgi la măsuri excepţionale. Este vorba de un mandat scurt, de patru luni, având în vedere că trebuie începute proceduri privind aplicarea Legii 109. Pe Narcis Neaga l-am găsit consilier în cadrul Ministerului Transporturilor. Am apreciat că experienţa şi nevoia de oarecare elasticitate în abordarea responsabilă a relaţiilor cu antreprenorii ar putea să fie mai bine îndeplinită decât s-a întâmplat în perioada anterioară. Dar cum nu există perfecţiune, pare că nu putem găsi omul perfect nici pentru CNAIR”, a declarat ministrul Lucian Şova.

Citește și: ALERTĂ Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de control la Spitalul Witting

În 7 mai, Compania Naţională de Administrare a Infrastrcturii Rutiere (CNAIR) anunţa Narcis Neaga a fost numit în funcţia de director general al CNAIR şi va prelua mandatul în data de 12 mai. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR în perioada 2012-2015.

Neaga a fost numit, în martie, membru în consiliul de administraţie al CNAIR. Asociaţia Pro Infrastructură a spus atunci că perioada în care Narcis Neaga a condus CNAIR a fost "cea mai nocivă pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România din ultimii ani".

Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada Sibiu - Orăştie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.