Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului: 'Îmi propun să fac echipă cu toţi reprezentanţii din turism pentru a rezolva problemele în domeniu'

Daniel Cadariu

Promovarea turismului şi lipsa forţei de muncă calificate în acest domeniu sunt principalele probleme pe care le-am identificat şi, de aceea, îmi propun să fac echipă cu toţi reprezentanţii din turism pentru a găsi soluţii, susţine Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului.

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului de resort, oficialul s-a întâlnit miercuri, 8 decembrie, cu o delegaţie a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), pentru o scurtă trecere în revistă a problemelor întâmpinate de membrii acestei structuri reprezentative în desfăşurarea activităţii.

Citește și: Ministrul Turismului: Din 14 decembrie vor începe plățile pe schemele de ajutor destinate HoReCa

"Principalele probleme pe care le-am identificat, din care pot porni foarte multe ramificaţii, sunt promovarea turismului şi lipsa forţei de muncă calificate. Însă, aşa cum bine ştim, industria turismului a trecut prin foarte multe provocări în ultimii doi ani de zile, care nu au făcut altceva decât să adâncească deficienţele, chiar şi pe cele regăsite la nivel de detaliu. Promisiunea mea este una onestă. Îmi propun să fac echipă cu toţi reprezentaţii din acest domeniu şi împreună, într-un parteneriat echilibrat, să găsim soluţii pentru a putea favoriza o activitate îmbunătăţită în rândul operatorilor economici de profil, care să schimbe paradigma în care turismul se află în prezent", a spus Cadariu, potrivit Agerpres.ro.

Delegaţia formată din Mohammad Murad - preşedintele FPTR, Nicolae Bucovală - prim-vicepreşedintele FPTR, Dragoş Răducan - prim-vicepreşedinte executiv FPTR, Nicolae Istrate - vicepreşedinte FPTR, şi Filip Dumitru - preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei - Mangalia a apreciat dialogul transparent şi constructiv, fiind deschisă pentru soluţionarea deficienţelor, dar şi pentru identificarea oportunităţilor de dezvoltare şi promovare a turismului românesc, inclusiv prin formarea unor grupuri de lucru tematice cu reprezentanţi ai ministerului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.