Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului, vești de ultimă oră pentru bugetari în privința voucherelor de vacanță

Antena 3
Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, joi, la Constanța, că au fost prevăzuți bani în bugetele tuturor ministerelor pentru a fi distribuite și în anul 2019 vouchere de vacanță, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: Sondaj CURS: Se conturează un duel clar în turul II al alegerilor prezidenţiale

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat că voucherele de vacanță emise anul trecut au fost „un motor de dezvoltare a industriei” și este important ca acestea să fie acordate și în 2019.

„Au fost deja prevăzute sumele în bugetele tuturor ministerelor. Cu siguranță și anul acesta vor fi distribuite voucherele de vacanță. Este important să le acordăm în continuare pentru că au fost un motor de dezvoltare a industriei. Anul trecut, aici, pe litoral, gradul de umplere a fost de aproape 100 la sută și acest fapt s-a datorat în special acestor vouchere de vacanță”, a declarat Trif.

Potrivit acestuia, distribuirea acestora către populație va începe curând, iar acestea vor fi emise și în format electronic.

„Bugetul a fost aprobat, așa că, cu siguranță, oamenii or să le primească cât mai curând. Sunt și în variantă electronică deci se pot accesa și cu card. Depinde doar de operator cum dorește să-l achiziționeze”, a mai declarat ministrul Turismului.

Bogdan Trif s-a aflat, joi, în Constanța, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, unde a început cea de-a XII-a ediție a Târgului de turism „Vacanța” Constanța, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului. În paralel se desfășoară alte două evenimente expoziționale de prestigiu: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică și Târgul de Mobilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.