Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul ucrainean al Apărării l-a sunat pe Angel Tîlvăr: ce au discutat cei doi miniștri

rustem umerov

Ministrul ucrainean al Apărării l-a sunat pe Angel Tîlvăr: ce au discutat cei doi miniștri

Ministrul ucrainean al Apărării Rustem Umerov a spus miercuri că se are în vedere o intensificare a cooperării în domeniul militar, după o disciție telefonică avută cu ministrul APărării de la București Angel Tîlvăr, anunță Mediafax.

„L-am informat pe omologul meu cu privire la situația actuală din prima linie. Mulțumesc României pentru sprijinul neclintit, în special pentru decizia de a participa la programul de pregătire a piloților de F-16” a spus Rustem Umerov, potrivit paginii de Facebook a Ambasadei Ucrainei la București.

De asemenea, părțile au discutat despre securitatea regională și despre inițiativa României, Bulgariei și Turciei de deminare a Mării Negre

„Avem în perspectivă intensificarea cooperării în domeniul apărării. Am convenit asupra unor vizite reciproce pentru a ne consolida dialogul”, a mai spus ministrul ucrainean.

România continuă să susțină Ucraina, alături de aliați şi partneri, i-a spus ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, omologului său ucrainean, Rustem Umerov, în timpul unei videoconferințe care a avut loc marți.

„Cei doi miniștri au discutat despre evoluția războiului de agresiune al Federației Ruse împotriva Ucrainei, la aproape doi ani de la declanșarea conflictului. Fiind prima discuție din acest an, ministrul Tîlvăr şi ministrul Umerov au abordat teme privind stadiul şi perspectivele principalelor teme de interes la nivel bilateral, în cadrul altor formate de cooperare”, anunță MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.