Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrului Justiției i s-a cerut DEMISIA în dezbaterea publică/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
florin iordache Inquam Photos

Dezbaterea pe proiectele de grațiere și de modificare a Codului Penal încinge spiritele la Ministerul Justiției. După numeroase intervenții pro și contra, întrerupte de vociferări, ministrului Iordache i s-a cerut demisia.

Mihai Poliţeanu, membru al asociaţiei „Iniţiativa România”, a avut o intervenție în care a acuzat Ministerul Justiției că a mințit în notele de fundamentare a ordonanțelor. „Nu mai sunteți parteneri credibili de dialog”, a afirmat acesta, după care a solicitat demisia ministrului Florin Iordache. De asemenea, Polițeanu a acuzat Guvernul de redactarea unor proiecte de acte normative cu dedicație pentru Liviu Dragnea și alți politicieni.

Mihai Polițeanu este unul dintre cei care au depus săptămâna trecută un denunţ penal la DNA, în care îi acuză pe premierul Sorin Grindeanu şi pe ministrul Justiţiei, Florin Iordache, de favorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.