Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor din Bistrița-Năsăud, băut, prins gonind la volanul unui autoturism, cu peste 100 km/h în localitate

jurnalmm.ro
radar pistol

Un adolescent în vârstă de 16 ani, care consumase băuturi alcoolice, a fost prins gonind la volanul unui autoturism, cu peste 100 km/h în localitate, incidentul având loc sâmbătă seara pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit Agerpres.

Mai mult, minorul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a încercat să scape prin fugă, după ce a abandonat maşina pe o stradă lăturalnică.

Citește și: Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’

"La data de 14 septembrie a.c., în urma acţiunilor preventive efectuate în trafic, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula pe DJ 172D, prin localitatea Bistriţa Bârgăului, cu viteza de 103 km/h. Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, fiind urmărit de echipajul de la Rutieră. Încercând să scape, şoferul împreună cu un pasager au intrat pe o stradă lăturalnică, după care au coborât din autoturism. Cei doi au fost prinşi la scurt timp de poliţiştii care au constatat faptul că şoferul este un minor de 16 ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată în comunicarea IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Drumul judeţean unde s-a produs incidentul face legătura, din DN 17, cu staţiunea turistică Colibiţa.

Pe numele băiatului de 16 ani, domiciliat în comuna Bistriţa Bârgăului, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.