Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minoră dispărută în Bihor, căutată de polițiști

facebook.com
politia

O fată de 16 ani din comuna Ineu, județul Bihor, este căutată de polițiști după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Potrivit polițiștilor, aceasta a mai fost plecată de acasă în acest an, dar a fost găsită de oamenii legii.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, vineri, fata a plecat de acasă în dimineața zilei de 24 de octombrie și nu a mai revenit.

„Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul IPJ Bihor au fost sesizați vineri cu privire la faptul că minora Carmen Covaci, de 16 ani, din comuna Ineu, sat Ineu, județul Bihor, a plecat voluntar din localitatea Ineu, la 24 octombrie, în jurul orei 06.45 şi nu a mai revenit. Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în cursul acestui an, fiind găsită de polițiștii bihoreni”, se arată în comunicat.

Potrivit acestuia, fata are aproximativ 1,60 metri înălțime, 58 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, de lungime medie și nu are semne particulare. Ea era îmbrăcată, la momentul dispariției, cu blugi albaștri, pantofi sport albi și avea un ghiozdan negru cu roșu, inscripționat.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.