Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minore date dispărute după ce au plecat de la şcoală şi nu au mai revenit la domiciliu, căutate de poliţişti şi jandarmi

jandarmi jandarmerie cautari padure fata disparuta
Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dărmăneşti au fost sesizaţi marţi seară de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica sa, Gornet Georgiana Mariana, de 13 ani, împreună cu Miron Maria Carmen, de 14 ani, au plecat de la Şcoala Generală Dărmăneşti, în jurul orei 17,00, fără a mai reveni la domiciliu.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 17,00, minorele au fost văzute împreună, plecând într-o direcţie necunoscută din curtea Şcolii Generale Dărmăneşti, unitate de învăţământ unde acestea sunt eleve. De asemenea, tot din verificări, s-a stabilit că minora Miron Maria Carmen a mai plecat de la domiciliu în cursul anului 2021, fără a-i anunţa pe părinţi, fiind găsită tot de poliţişti", arată IPJ.

Maria Carmen Miron are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, 75 de kilograme greutate, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.

Georgiana Maria Gornet are următoarele semnalmente: 1,55 m înălţime, 50 de kilograme greutate, ochi căprui, păr brunet, faţa rotundă. Semne particulare: pete de culoare albă în zona membrelor. Era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, o geacă neagră, adidaşi albi, cu verde şi avea asupra sa un ghiozdan verde.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa s-a constituit o echipă complexă de poliţişti care efectuează activităţi de căutare a celor două minore, la care participă şi efective de jandarmi.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării celor două minore sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.