Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minorităţile naţionale, la Cotroceni: PSD în opoziţie, o glumă/ VIDEO

minoritati

Reprezentanţii grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor s-au prezentat miercuri, la ora 18.00, la consultările de la Palatul Cotroceni.

Din delegaţie fac parte Ovidiu Ganţ, reprezentantul minorităţii germane, Varujan Pambuccian, reprezentantul minorităţii armene,  Dragoş Zisopol, deputatul Uniunii Elene, Gheorghe Firczak, de la Uniunea Culturală a Rutenilor, dar şi deputatul Aurel Vainer. Acesta din urmă, reprezentantul evreilor din România, nu va mai face parte din viitorul parlament, deci nu ar fi trebuit să fie prezent.

Delegaţia nu  are niciun mandat pentru discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru că un astfel de mandat nu poate primi decât de la grupul care urmează să se formeze după validarea noului Parlament.

UPDATE: Preşedintele grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a declarat, la finalul discuţiilor cu Iohannis, că scenariul unui guvern de dreapta, cu PSD în opoziţie, este "o glumă", având în vedere rezultalele alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.