Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Minunea' lui Piedone: Parc ridicat în 30 de zile în Sectorul 5 din Capitală

Radu Pop
Captura facebook
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat noul parc de pe strada Arbănași, după ce în urmă cu o lună a cerut părerea locuitorilor din zonă cu privire la destinația pe care și-o doresc pentru terenul de aproximativ 4.500 mp, dintre blocuri. Era vorba de un teren lăsat în paragină, plin de vegetație necontrolată, deșeuri și construcții ridicate abuziv.

Astfel, în urma consultării locuitorilor din zonă, s-a decis amenajarea unui parc și a mai multor locuri de parcare. După numai aproximativ o lună, lucrările au fost finalizate, iar acum oamenii se pot bucura de un parc modern si de o parcare generoasă.

Parcul dispune în prezent de un loc de joacă pentru copii, un spațiu cu aparate de fitness, un teren de fotbal/baschet, precum și de un spațiu de relaxare în care s-a amplasat mobilier stradal, s-au plantat mai mulți copaci și s-a montat o fântână arteziană. De asemenea în zonă s-au amenajat nu mai puțin de 43 de locuri noi de parcare.

„Povestea Arbănași a prins contur în 30 de zile! Vreo 72 de ore ne-a luat pâna când am pregătit terenul! Apoi... a fost zgomot de buldozere, pickamere, lopeți, fiare, pietre, mașini, oameni... Să-mi iertați disconfortul, doamnelor, domnilor! Cum a ieșit lucrarea... știu bine oamenii locului, oamenii poveștii!”, a precizat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.