Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Miorița', la Guvern: Ghiță Ciobanul a mers la premierul Ciucă să îi explice cum se acordă corect subvențiile

ghita ciobanul

Premierul Nicolae Ciucă i-a primit, marţi la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul. Printre participanți s-a aflat și cunoscutul actor din reclame Ghiță Ciobanul, care a atenținat că e nevoie ca subvențiile să se acord echitabil. La întâlnire, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au fost analizate oportunităţile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum şi soluţiile necesare pentru dezvoltarea acestui sector. Premierul a subliniat că agricultura este un domeniu prioritar la nivelul Executivului, mai ales în contextul în care securitatea alimentară a ţării depinde în mare măsură de sprijinul acordat fermierilor de statul român, atât prin intermediul fondurilor europene, cât şi prin finanţările asigurate din bugetul naţional.

Citește și: Ponta a explodat: Nu mă mai lasă să gândesc că Putin e rău. Zelenski vorbește peste tot. Poate mai ai altă treabă

Fermierii au prezentat provocările cu care se confruntă, precum utilizarea păşunilor, procesarea produselor, genotiparea sau forţa de muncă, arată comunicatul de presă al Executivului. La rândul său, premierul i-a asigurat de întreg sprijinul Guvernului faţă de producătorii de ovine, urmând ca, împreună cu ministrul Agriculturii, să fie identificate şi implementate soluţiile necesare, în parteneriat cu instituţiile statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.