Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miracol de Crăciun: Vestea care i-ar putea schimba viaţa lui Mihăiţă Neşu

Ar fi un adevărat miracol de Crăciun. Medicii din SUA care tratează leziuni ale măduvei i-au transmis fostului fotbalist că ar putea merge din nou.

Fostul fotbalist e paralizat de la gât în jos de patru ani, după un eveniment groaznic petrecut la unul dintre antrenamentele lui Utrecht, echipa pentru care juca atunci în Olanda. Viaţa i s-ar putea schimba. Bichonul îşi va depune dosarul medical la clinica Invivo Therapeutics, din Cambridge, SUA, urmând ca de anul viitor să fie tratat de medicii americani, care i-au transmis că e posibil ca el să meargă din nou!

Citește și: Detalii CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viața jurnalistei de la Antena 1 / VIDEO

“Nu discutăm despre ceva care se va întâmpla acum, într-o zi sau o lună. Dar cu răbdare, minunea la care sperăm toţi s-ar putea realiza. Proiectul se va derula, cel mai probabil, din septembrie anul viitor. Medicii din SUA au promis să includă dosarul lui Mihăiţă la «prioritari »”, a dezvăluit dr. Alexie, fost medic personal al regretatului Michael Jackson. Aflat într-o situaţia oarecum similară, şi fostul pilot F1 Michael Schumacher a dat semne că ar merge iar, a scris, recent, presa germană. Alexie a fost singurul om care a anunţat anul trecut că “recuperarea lui Mihai e posibilă”.

Citește și: INCREDIBIL Ce i-a spus Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu

Planul medicilor îi cuprinde şi pe bolnavii cronici, categorie în care se încadrează Neşu. Actualmente, procedura chirurgicală se efectuează doar la Cambridge.

“E ceva unic, bazat pe implantul unui polimer special cu sau fără celule stem. Mihai nu va plăti nici un ban pe tratament. Dacă tratamentele vor da rezultatele dorite, Mihai va avea ocazia să meargă din nou. În astfel de situaţii, merită să rişti, pentru că nu există alternativă!”, spune medicul Alexie. Mark Perrin, CEO Invivo Therapeutics, a dat detalii lapidare despre intervenţii, la mijlocul acestei luni: “Procedura se va face cu un cateter special ce trebuie plasat exact în locul afectat al măduvei. Respiraţia pacientului e oprită temporar”, au explicat specialiştii pentru libertatea.

Citește și: Dan Șova e DISPERAT: A fost ”atacat” în celulă

La finalul anului viitor vor începe operaţiile pe oameni, după ce acestea au fost experimentate pe rozătoare şi porcine. “Invivo” a fost înfiinţată în 2005 de prof. Bob Langer şi de chirurgul Joseph Vacanti, cu scopul de a “redefini viaţa celor căzuţi victime accidentelor ce au dus la paralizie”.

Citeşte şi: BOMBA care zguduie Casa Regală: ”Mesajele semnate de Regele Mihai sunt FALSE, el e IZOLAT”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.