Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, IRONIC cu Laura Codruța Kovesi: 'De ce NU a venit IEPURAȘUL' - VIDEO

www.antena3.ro
Mircea Badea

Mircea Badea a ironizat-o pe Laura Codruța Kovesi în emisiunea "În gura presei”, în urma noului termen la procesul pe care Laura Codruța Kovesi l-a intentat mai multor jurnaliști de la Antena 3, dar și lui Mugur Ciuvică și Răzvan Savaliuc.

„A fost termen, doamna Kovesi se duce la toate termenele. Eu aștept să-mi spună dacă aceste deplasări le face cu mașina de la stat și cu combustibil de serviciu. Eu am văzut-o dându-se dintr-un Audi, o mașină de la stat. Eu nu sunt de acord, nici nu cred că e OK”, a comentat realizatorul.

Citește și: Șochează din nou! Ce a hotărât tânăra care și-a vândut virginitatea cu 2,3 milioane de euro

"Cine credea ca “iepurasul” va veni de Paste la sefa DNA cu sentinta mult ravnita de aceasta, s-a inselat. Si asta chiar daca, atentie, dosarul Kovesi era singurul de pe lista de sedinte a completului format din judecatoarele Marilena Panait si Valentina Gheorghe. De cate ori ati mai vazut sedinte de judecata cu un singur dosar?

In final, cauza nu doar ca s-a amanat, dar au inceput disensiunile intre judecatorii cauzei, care nu au cazut de acord cu calea de urmat, in fata argumentelor ca nu se poate judeca la hei-rupism un dosar doar pentru ca sefa DNA vrea o solutie favorabila cat mai rapida. Va fi format un complet de divergenta in care un al trelea judecator va inclina balanta spre incalcarea legii ori spre respectarea ei”, a citat Mircea Badea site-ulLumea Justiției.

"A fost o zi proastă pentru Kovesi. Nu a venit iepurașul”, a concluzionat realizatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.