Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea 'A LUAT FOC' după procesul pierdut de Antena 3 în faţa lui Kovesi: 'A lovit' tot ce i-a ieşit în cale - 'şefa DNA SE UMILEŞTE'

bani Mircea Badea

Cei de la Antena 3 au declanşat un scandal imens după ce au pierdut procesul cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. După Mihai Gâdea, şi cealaltă vedetă a Antenei 3, Mircea Badea s-a dezlănţuit pur şi simplu în direct la România TV. Chiar dacă nu a fost parte în proces, Badea 'a lovit' tot ce i-a stat în cale. Mai mult, Badea spune că se solidarizează şi financiar, nu doar moral, cu colegii săi de trust.

Citește și: Se lansează un nou GIGANT: O legendă a sportului vrea să cucerească piaţa aeriană – tun IMENS în Europa

"Nu e niciun război. E o execuţie. Nu e legalitate de arme. DNA a palmat orice fel de probleme ale lui Mircea Băsescu până la emisiunile noastre. Kovesi s-a enervat şi ne-a executat cu ajutorul unor judecători fricoşi. Cu ce armată să mă determine ei pe mine să îmi cer scuze? Voi fi solidat şi financiar cu colegii mei de televiziune şi de emisiune. Banii îi poate lua teoretic, dar nu mă poate face să îmi cer scuze", a tunat Badea, care nu s-a oprit aici şi a atacat-o frontal şi pe şefa DNA.

Citește și: Surprize mari pentru șoferi: Ce modele au pus la bătaie giganții pentru Programul Rabla

"O fi considerat că eu am 100% dreptate, de aia nu m-a introdus şi pe mine în procesul ăsta. Kovesi se umileşte pe ea din poziţia pe care o are pentru această acţiune penibilă. Nu a demonstrat prejudiciul. Kovesi a executat la noi tot ce se putea executa. Pe fondatorul trustlui, sediile noastre care stau în paragină acum, şi acum acest proces. Face un abuz în serviciu incredibil. Noi suntem Greu de ucis partea a cincea", a mai spus Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.