Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea: Alina Gorghiu e noua Andreea Pora

badea

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, e comparată de realizatorul tv Mircea Badea cu jurnalista Adreea Pora. El susține că noul talibanism al liderului PNL amintește de prestația jurnalistei de la Revista 22 în timp pentru Traian Băsescu.

”Parcă trăiesc în statul ISIS. Ce zice ayotalahul ăla sau giumbix ăla suprem aia ar fi. Mie îmi plăcea doamna Gorghiu. Ar vrea să îmi mai placă, dar mai nou parca e doamna Pora.

Este un sistem simplist. Oamenii pe care îi votăm noi sunt corupți, dar oamenii numiți de Băsescu pe funcții sunt niște minunați. Primari, parlamentari, guvern sunt corupți, corupți cu toții. Dar cum au ajuns ei acolo? I-au votat milioane și miloane de oameni și toți au fost niște proști. Adică noi cu toții suntem niște proști.

Dar oamenii numiți de Băsescu sunt minunați. Doamna Livia Stanciu s statul de drept. Doamna Rarinca este achitată, noi comentpm și ce să vezi dăm în statul de drept pentru că doamna Livia Stanciu e statul de drept.

Ni se spune de dimineața până seara că ăia numiți de Băsescu sunt impecabili, dar milioane de oameni votează numai corupți.

Este ceva perfect fals, dar asta aud toată ziua de la propagandă toată ziua. Este o monstruozitate de gândire, Nu mă pot adapta și să mă ia dracul, să mă împuște, să facă ce vor, dar eu nu mă pot adapta.”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.