Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, criticat DUR: 'Ai spus că te scârbeşte prostia. De tine nu te-ai săturat?'

Mircea Badea

Scandalul glumelor rasiste de la Radio ZU pare să nu se mai încheie. După Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, a venit rândul lui Mircea Badea să facă ironii nepotrivite. De data aceasta, prezentatorul s-a "distrat" pe seama numelui cântăreţului Kamara.

"Cum se spune corect, Kamara sau Macara? (...) sau Karma rea?(...) Ţii minte că la alegerile din 2004 se striga 'Dacă vine Bombo, noi plecăm în Congo'? Kamara a votat cu Bombo?", a comentat Mircea Badea într-o emisiune la Radio ZU.

VIDEO ȘOCANT: Bătăi sângeroase între fanii Rusiei și Angliei, la Euro 2016

Cântăreţul Kamara Ghedi a reacţionat vehement, el postând pe o reţea de socializare un aspru mesaj la adresa lui Badea:

"Salutare, Mircea Badea. Numele meu e Kamara şi deşi ne-am întâlnit de nenumarate ori, în mod brutal, în emisiunea ta de la Radio Zu, te-a lovit amnezia şi nu mai ştiai dacă mă cheamă "Kamara sau Macara, Kamara sau Karma rea". Kamara e numele meu de familie. Kamara înseamnă Învățător, şi cu asta nu pretind a fi unul. Atacându-mă în acest mod, îmi ataci toată familia, într-o emisiune în direct la Radio, nu la un pahar între prieteni. Ai uitat cum mă cheamă pentru că te simți pe cai mari? De fapt, te-a lovit brusc amnezia, ca de fiecare dată când te regăseşti în situația de a vorbi despre ceva ce îți este incomod.

Am înțeles strategia ta de a muta discuția de pe faptele lui Morar şi ale lui Buzdugan, la o simpla răfuilă între noi doi şi astfel să mă faci să par în ochii lumii un "scandalagiu notoriu". O strategie veche şi ieftină care poate merge cu un novice, dar aici, nu ți-ai atins ținta Stimate Arcaş. Se pare că vrei să îmi fii "drag", altfel nu înțeleg de ce te insinuezi într-o discuție care nu te priveşte. Morar şi Buzdugan se pot apăra şi singuri, sunt majori şi vaccinați. Nu au nevoie de o Dădacă.

În emisiunea ta de la Radio Zu, căci sunteți colegi, ai ales o metodă mai puțin bărbătească de a îmi trimite săgeți şi de a face referiri la Congo într-un moment prost ales, dat fiind cele spuse de colegii tăi cu câteva zile înainte. (...) Mă aşteptam de la tine să spui lucrurilor pe nume, aşa cum pretinzi că o faci. Mai ales că în trecut te-ai luat atât de Buzdugan cât şi de Morar pentru nişte lucruri minore (vezi postarea lui Buzdugan in care s-a dus la Biserică să-i mulțumească Lui Dumnezeu pentru că Forza Zu a fost un succes, lucru pe care l-ai taxat). Acum în schimb, când ora e gravă, nu prea te-ai înghesuit să spui ceva despre cele peste 8 minute de inepții rasiste pe un post de largă audiență. De ce? Pai sunteți colegi de trust, de radio şi de cine mai stie ce. Dar atunci când te-ai luat de ei, nu erai colegul lor? Ipocrizia, bate-o vina.

Scriu cu întârziere despre cele spuse de tine în emisiune ta de la Radio Zu, pentru că nu eram în țară şi pentru că oricum nu o ascultam de fel. Un fost ascultător al emisiunii tale, a avut amabilitatea de a îmi trimite un mesaj şi aşa am aflat despre faptele tale de vitejie plăpândă. (...) Dacă ai ceva de spus, spune-o direct, nu o mai lua pe ocolite, fii tu acel "nebun" frumos, care a avut inconştiența de a-l provoca pe Doroftei în ring, care a arătat că e un mare campion şi nu te-a lovit şi a preferat să se joace cu tine cum se joacă o pisică cu un ghem. Sau fii înconştient, ca atunci când l-ai invitat în ring pe un luptător profesionist (Teodor Emi), pentru o confruntare care a ținut fix 3 minute şi în care ai alergat de luptă cu o agilitate, de te-ar fi putut invidia până şi Gabriela Szabo.

Cândva erai simpatic, deşi te încăpățănai să faci şpagatul la Tv ca să îți dovedeşti cât de capabil eşti. Încearcă să creezi şi tu ceva în viață, altceva în afară de discordie şi miştouri ieftine. Am ascultat cum îți umileşti ascultători în direct, pentru că au altă părere decât cea pe care o susții. Da ghici ceva, şi-au câştigat acest drept când tu jucai şotron în fața blocului, ca să vorbesc pe limba ta.

Regretatul Ion Rațiu spunea: "Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine." Să-i faci proşti pe unii dintre ascultătorii tăi, pentru că nu îți susțin părerea, e nedemn de un prezentator Radio sau Tv şi e în contradicție cu Democrația pe care o strigi în gura mare. Ai spus că te scârbeşte prostia şi că te-ai săturat de proşti. Prietene (cum îți place să o spui), de tine nu te-ai săturat? Şi dacă cumva, în mintea ta se naşte ideea de a mă provoca în ring, răspunsul meu e NU, am lucruri mai importante de făcut. Te invit mai degraba să facem ceva productiv pentru România. Cum ar fi, să ne plimbăm puştii prin parc, că şi aşa au aceeaşi vârstă, să-i creştem frumos şi să îi învățăm că nu există decât o Rasă, Rasa Umană. Aşa vor trăi armonios într-o societate sănătoasă şi civilizată. P.S: Şi în cazul în care ți-am oferit prea multă informație şi iar ai uitat, mă prezint din nou, numele meu e: KAMARA", a fost mesajul cântărețului postat pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.