Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, dat în judecată de patronul Cancan: 'Habar n-aveam. Foarte tare! Ia uite ce coincidență' (VIDEO)

www.antena3.ro
Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, a fost dat în judecată de Radu Budeanu, patronul publicațiilor Cancan și Gândul, după cum reise dintr-o acțiune publicată pe portalul instanțelor.

Procesul, deschis la secția civilă a Tribunalului București, are ca obiect „acțiune în constatare”, fără alte detalii. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Mircea Badea a precizat că nu știa că a fost dat în judecată de Budeanu și nici nu cunoaște obiectul litigiului.

Ulterior, Mircea Badea a vorbit în emisiunea sa despre proces. „Habar n-avem despre așa ceva, nu știu despre ce e vorba. E foarte tare”, a afirmat Badea, remarcând că află despre proces exact în ziua în care s-a aflat că Budeanu a încheiat un acord de recunoaștere cu DNA.

Omul de afaceri Radu Budeanu a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA în dosarul Hidroelectrica, în care Elena Udrea este acuzată că a acceptat promisiunea făcută de Bogdan Buzăianu, prin intermediari, de a primi suma de cinci milioane de dolari pentru a interveni pe lângă factori de decizie din Ministerul Economiei şi din SC Hidroelectrica SA, pentru menţinerea în condiţiile deja negociate (preţ şi cantitate de energie furnizată) a contractelor pe care societate lui Buzăianui le încheiase deja. Budeanu este acuzat de complicitate la trafic de influenţă, el recunoscând că i-a transmis lui Udrea solciitarea lui Buzăianu, iar printr-un intermediar i-a predat acesteia suma de 3. 800.000 de euro dată de Buzăianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.