Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, declarație-șoc în contextul moțiunii de cenzură: 'Îmi doresc să cadă acest guvern! De asta vreau să fie premier Ludovic Orban'

www.antena3.ro
Mircea Badea

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, care sunt argumentele sale pentru faptul că vrea ca Guvernul Dăncilă să cadă în urma moțiunii inițiate de PNL.

"Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre - mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari. Unii au obosit de acest război româno-român - eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă", a spus Mircea Badea.

Va pica Guvernul Dăncilă? Traian Băsescu are dubii: 'Greu de spus. Este vremea trădărilor'

În plus, Mircea a spus și de ce crede că Ludovic Orban ar trebui să fie premier al viitorului guvern.

„Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino”. SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă și să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină - primul ministru al României”, a spus ironic Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.