Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea face praf discursul șefei DNA: 'E schizofrenic de la cap la coadă'

www.antena3.ro
Mircea Badea

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a vorbit miercuri seara despre conferința de presă susținută de Laura Codruța Kovesi. Acesta spune că șefa DNA nu a clarificat cu nimic situația tensionată creată în ultimele zile.

Începe procesul anului: Olguța Vasilescu și foștii șefi ai fotbalului românesc, chemați în instanță într-un celebru dosar

„Am urmărit cu atenție și iîngrijoarare toată această conferință de presă. Nu vreau să stric petrecerea anticorupților din Romania. DNA-ul nu face probe falsificate, mai puțin cele anulate de instanță pentru că sunt falsificate. Doamna Kovesi nu a avut o conferință de presa, a vrut să transmită un mesaj exact ca un politician. Dânsa nu a vrut să lămurească nimic despre nimic. De fiecare dată când era întrebată ceva concret spunea nu putem să vorbim că e o anchetă în curs, nu putem să vorbim că ne amendează marțienii, ea începând conferința de presă prezentând o probă dintr-un dosar în curs despre care nici nu mai știa dacă e o probă în dosar sau cum a fost obținută. Nu știa nimic. Discursul la nivel strict logic este perfect schizofrenic. Discursul. Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă. Noi respectăm legea, nu s-a încălcat deloc legea, dar să vedem ce spune Inspecția Judiciară dacă s-a încălcat legea. Nu pot să vă spun dacă s-a încălcat sau nu legea, dar sigur nu s-a încălcat", a spus Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.