Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea și Adrian Ursu, DEZVĂLUIRI din operațiunile ANAF de evacuare a Antena 3

badea voiculescu

Cutremur în trustul mogulului Dan Voiculescu. S-a trecut la fapte în dosarul ICA. ANAF a somat Intact să evacueze sediul din Șoseaua București-Ploiești în maximum 5 zile.

""Pe surse am aflat că Gelu Diaconu a semnat ordinul ăsta înainte de a fi dat afară. Astazi ANAF a trimis trupe si masini la sediile Antenei pentru a ne soma sa le parasim in cinci zile. Asta dupa cu trustul Intact facuse nenumarate demersuri legale, oficiale, in scris pentru a stabili una dintre cele doua variante posibile: plata unei chirii sau stabilirea unui calendar rezonabil de evacuare. N-ai cum sa muti o televiziune in cinci zile. Este imposibil. Ei stiu asta. Vor executie nu executare. Vom lasa sistemul securist, mafiot sa ne
omoare?", a tunat Mircea Badea.

Citeşte şi: Antena 3 și Antena 1 sunt EVACUATE de ANAF! Mihai Gâdea: 'Noi de ce nu putem plăti chirie?'

Adrian Ursu spune că totul e ceva de neimaginat. "Asta nu este o executare silită. Este o execuţie. Cei de la ANAF şi-au cumpărat maşini noi pentru a ne executa pe noi. Ce se întâmplă acum, sub noua conducere ANAF, e punere în aplicare a unui plan care exista demult. Demonstraţia de forţă s-a realizat şi prin decapitarea conducerii ANAF. Are unicul scop de a stinge ecranele cu sigla Antena 3, de a elimina tot ce a fost informaţie corectă, pentru a trece în altă perioadă în care liniştea se aşterne peste România. Nu cred că vor reuşi însă. Vom emite de aici încolo aşa cum vom putea", a spus şi Ursu.

Vezi şi: ANAF a ajuns la Antena 3: ”Au venit să ne scoată din sediu”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.