Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea îl defiinteaza pe Robert Turcescu: Turcescu nu are cum să justifice banii

Mircea Badea

Mircea Badea l-a desființat desfiintat pe Robert Turcescu și declaraţia acestuia de avere a lui Robert Turcescu. Acesta a reuşit să acumuleze numeroase proprietăţi imobiliare, precum şi sume importante în conturi bancare. Mai mult, Robert Turcescu are acţiuni care pot valora foarte mult şi este un jucător de succes la bursă.

Vezi și: Cristoiu anunță Săptămâna Mare a politicii românești: Patru evenimente capitale

O sa ne uităm în curând la Turcescu cum ne uităm la Sima. Turcescu a vârât şi el 50.000 de euro la bursă. Toţi jucau în Wall Street. Vezi doamne am învârtit eu acţiunile alea, bursa la noi e o glumă. Aici unde e harneala şi binomul, aia e bursă? Turcescu nu are cum să justifice banii ăia. Nici măcar el n-a putut să spună că i-a câştigat la bursă. Vă daţi seama că dacă o slugă de mâna a treia a serviciilor are banii aceştia, vă daţi seama ce bani învârt serviciile? Binomul de dimineaţa până seara: parlamentarii e răi şi fură. Să zicem, de dragul discuţiei. Dar dumneavoastră vă daţi seama ce bani învârt serviciile? Politicienii e corupţi şi corupţia ucide e o temă importantă, dar e o temă secundară” crede Mircea Badea.

Presa a relatat în ultimele zile că reprezentantul PMP pentru Primăria Capitalei detine terenuri intravilane si agricole care insumate au o suprafata de peste 11.000 mp in Stefanesti, Mogosoia, Sulina, Golesti, sectorul 6 si un loc de parcare in sectorul 4, dobandite prin contracte de vanzare-cumparare, potrivit declaratie de avere din dosarul de candidatura depus la Biroul Electoral Municipal, scrie gandul.info.

Robert Turcescu are o casa in sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a facut un credit ipotecar, patru apartamente in Bucuresti si unul in Pitesti.

Cadidatul PMP la Primaria Capitalei nu are masina pe numele sau, dupa ce anul trecut a vandut un autoturism Volkswagen Tiguan, in valoare de 15.000 de euro. Acesta nu are are bijuterii, ceasuri sau obiecte de arta sau de cult care insumate sa depaseasca 5000 de euro, potrivit declaratiei de avere.

Fostul jurnalist a deschis pe numele sau 18 conturi bancare, cel mai vechi fiind deschis in anul 2001. In cele 18 conturi bancare, Turcescu are aproximativ 1.300.000 lei, 173.279 euro si 12.170 de dolari.

Candidatul PMP la functia de primar general are actiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact, SNTGN Trannsgaz si la alte aproximativ zece companii.

Robert Turcescu a declarat venituri de 2.811 de lei, provenite din salariul de administrator la SC Camera 1 SRL, 370 de lei, din drepturi de proprietate intelectuala, 11.400 de lei din chirii, dividente din actiunile de la Fondul Proprietatea de 6.680 de lei, dobanzi de 13.253 de lei si tranzactii bursiere de 236.858 de lei.

Sotia lui Robert Turcescu a declarat venituri de 6.185 de lei.

Veniturile lui Robert Turcescu au sporit cu 35.000 de euro in urma botezului fiicei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.