Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, noi atacuri DEVASTATOARE la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce a spus vedeta Antena 3, în direct, la România TV - avertisment pentru Victor Ciutacu

captura RTV
Mircea Badea RTV 2

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, a lansat noi atacuri devastatoare la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Badea a spus că şefa DNA influenţează judecătorii din procesul Antena 3 vs Kovesi.

Citeşte şi: ŞOCUL serii - Mircea Badea, în emisiune la România TV: Faţă în faţă cu Victor Ciutacu / FOTO

"A mai cercetat inspecţia judiciară şi nu a fost nimic spectaculos. Asta cu justiţie şi dreptate nu mai e de actualitate. Niciuna dintre probe nu a fost acceptată. Pe judecători îi sperie puşcăria. Scriu pe foaie la paradeală. Dacă un procuror scrie la paradeală, judecătorul merge la haules. Doar pentru acest lucru onorata instanţă rămâne în foame. Puteau să ceară orice. Judecătorii trebuiau speriaţi şi să intre în pronunţare. Se poate întâmpla şi mai rău în viaţă. În procesul ăsta e mai greu să mă includă. Am fost la unul din termene. Kovesi nu a lipsit la niciun termen până să izbucnească scandalul sufrageria", a spus Badea care i-a dat o veste proastă lui Ciutacu în privinţa procesului intentat de vedeta RTV celor de la Parchetul General.

"Nu vei primi nimic şi vei pierde glorios procesul. La procesul meu cu Kovesi a fost record mondial de celeritate", a spus Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.