Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea şochează cu un mesaj la adresa unui preot celebru: 'Mi-aş dori să-l văd la puşcărie nevinovat'

Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunea "În gura presei" de la Antena 3, reacţionează dur la declaraţiile cunoscutului preot Constantin Necula despre dosare politice. După ce preotul a afirmat că "Mântuitorul nu s-ar fi plâns că i s-a făcut dosar politic", Badea îi urează acestuia să ajungă la închisoare nevinovat.

"Mi-aş dori să-l văd la puşcărie nevinovat, să ne arate practic. Doamne ajută!", a afirmat Mircea Badea, la Antena 3.

Şi jurnalistul Victor Ciutacu, de la România TV, a reacţionat zilele trecute la declaraţiile preotului Necula. "Băi, popa glamour, că tot e vinerea mare și o arzi interesant, nu vrei să te duci tu oleacă la brutărie nevinovat și, după ce ieși, să ne povestești ce mișto e să fii martir?", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Remediu naturist pentru artrită şi reumatism: Cum să-ţi confecţionezi perna cu muşeţel

Părintele Constantin Necula a intrat, vineri dimineață, în direct la matinalul Digi FM, unde a povestit ce înseamnă de fapt Vinerea Mare, trădarea lui Iuda și că ar trebui să ne asumăm greșelile pe care le facem și să nu ne plângem. „Mântuitorul nu s-ar fi plâns că i s-a făcut dosar politic”, a spus el.

„Există segmente în viață în care jertfim totul și primim foarte puțin înapoi sau suntem loviți înapoi cu nerecunoștință. Cred că cei care își asumă în Hristos suferința merg mai departe cu bucurie și cu drag. Mântuitorul nu s-ar fi plâns, de exemplu, că i s-a făcut dosar politic. Și-ar fi asumat până la capăt. Ca om al lui Dumnezeu nu te poți apăra, trebuie să vezi unde ai greșit, să înveți și mergi mai departe. Noi interpretăm că ar fi fost un dosar politic între Roma și Ierusalim. Atunci când te judecă nejudecătorii, asumi și mergi până la capăt. Gândește-te la patimile celor din penitenciarele comuniste, care nici măcar nu au avut hotărâre de executare sau de arestare și au stat nejudecați cu anii, în penitenciare. Ei seamănă cu Hristos. Nu se smiorcăie”, a povestit părintele Constantin Necula.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.