Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu, analiză care dă fiori PNL: simt ceva în nervi, în creier, pe piele

diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu, exclus din PNL, iese la atac împotriva liberalilor și susține că se enervează foarte tare când vede că vechii PDL-iști asumă poziții în numele brandului PNL.

”PNL este o forma de esuare. Lumea politica in Romania alearga dupa un brand”, a declarat europarlamentarul.

Intrebat de jurnalisti daca mai tine legatura cu cei din PNL, Mircea Diaconu a raspuns: „Cu cine? Care PNL? Nu mi-e foarte clar, nu e nici lor foarte clar. Este o forma de esuare”.

„Nu vreau sa-mi fac nici prieteni, nici dusmani. Sunt independent si asa ma comport acum, insa toata lumea in Romania, lumea politica, a alergat dupa cate un brand. De regula oameni care s-au facut politicieni pe picior si pe puncte, ca asta a fost situatia. Le-a trebuit un brand. Intai au terminat un brand, s-a numit PNTCD. Toata lumea se transforma in ceva. Un mare partid s-a transformat in Partidul Social Democrat care da fapt e un brand de dinainte de razboi, Titel Petrescu.

Fuga dupa brandul PNL a inceput din 2004, chiar un pic mai devreme. Nu prea i-a iesit domnului Basescu, fiindca un Tariceanu si altii s-au opus. Ei, acum au pus mana pe brand. S-au bagat in pielea altuia si nu mai sunt aceiasi.

Sufar enorm pentru ca PNL a fost ceva in Romania si a contat enorm in Romania, poti sa zici tactici, conjuncturi politice, dar nu mai e. E un corp strain – si ma refer la niste oameni care au sustinut o guvernare groaznica – Basescu, Boc – s-au transformat in PNL si vorbesc in numele PNL. Eu, cel putin, simt ceva in nervi, in creier, pe piele, cand ii aud vorbind in numele PNL”, a spus Mircea Diaconu,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.