Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu: 'Și mâine o zi, cum spunea Scarlett O'Hara. Să-i spuneți și lui Iohannis'

Mircea Diaconu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9% la prezidențiale, a declarat după ce a aflat rezultatele sondajelor că „Și mâine e o zi”, citând personajul Scarlett O'Hara. „Cine știe cine e să-i spună și lui Iohannis”, a spus Diaconu.

„Un singur lucru am de zis: „Și mâine e o zi” Așa cum spunea Scarlett O'Hara. V-aș ruga tare mult, cineva care știe cine a fost această doamnă să-i spună și domnului Iohannis. Pe mâine!”, a spus Mircea Diaconu, pe scările Ateneului Român.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Scarlett O'Hara este un personaj din „Pe aripile vântului”, care a folosit această replică în finalul filmului pentru a arăta că lucrurile se pot schimba.

Diaconu nu va mai candida peste alți 5 ani.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’

„Datoria mea era, așa am simțit eu, să spun aceste lucruri acum și nu altă dată. Nu e o carieră pentru mine asta, nu e o țintă să fiu președinte, de aceea nu o să candidez de niciun fel. Voiam acum să spun lucrurile astea și spun că din păcate cred că am dreptate. E ultima clipă, ne lovim la nesfârșit de un singur zid, de același zid și nu înțelegem că acolo e doar un perete. E greșit profund. Și stăm și așteptăm în gara, mai vine încă un tren, încă cinci ani”, a mai spus Diaconu.

Mircea Diaconu a fost cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9%.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.