Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu, susținut de trei partide: 'Greu e turul întâi, greu e turul doi, dar cel mai greu e turul trei, îmi e frică'

Mircea Diaconu este invitatul din această seară la ”Sinteza Zilei”. Candidatul la prezidențiale vorbește despre alegerile prezidențiale și despre strategia sa pentru a intra în turul doi.

„Obișnuiesc să zic asta. Greu e turul întâi, greu e turul doi, dar cel mai greu e turul trei, îmi e frică. E cel mai lung, e de cinci ani, de el îmi e cel mai frică”, a spus Diaconu.

Kelemen Hunor joacă dur până în ultima secundă: 'Nu am luat o decizie finală cu privire la guvern. Trebuie să vedem acel acord'

Mircea Diaconu a anunțat că este susținut în această clipă de trei partide.

„Sunt susținut de trei partide politice, s-a alăturat și Partidul Neoliberal, un partid mai tânăr. Am dat un fel de examen în fața lor. Mi-au pus niște întrebări, le-am răspuns, au fost de acord să mă susțină. Am stabilit apoi termenii susținerii. Am spus că vreau să rămân independent și vreau să îmi protejez această funcție.”, a spus Diaconu.

Președintele ar trebui să semene cu cetățenii acestei țări și să trăiască la fel, a afirmat Diaconu, care speră să ajungă în turul doi.

„Am scos verbele din Constituție care se referă la prestația Președintelui. Sunt verbe pasive. ”Un om” ar trebui să semene cu toți la un loc, cu cetățenii acestei țări și să trăiască la fel. Măcar să ne iubească, să ne înțeleagă, să ne capaciteze. Ăsta e verbul care mă interesează. Să creeze încet, încet senzația ca cetățeanul să se implice, fiecare cât poate”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.