Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Dușa: 'Am votat pentru ca românii din Harghita să fie reprezentați în Parlament'

mircea dusa

Fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa, a declarat duminică, după ieşirea de la urne, că a votat pentru ca românii din Harghita să fie reprezentaţi în Parlamentul României şi i-a îndemnat pe aceştia să iasă în număr mare la vot.

"Am votat, în primul rând, pentru ca românii din Harghita să fie reprezentaţi în Parlamentul României. Aşa după cum ştiţi, românii, din punct de vedere numeric, sunt doar 12 la sută din populaţia judeţului şi în perioada 1990-2004 nici nu au avut un reprezentant în Parlamentul României. Sper ca anul 2004, atunci când românii din Harghita au trimis un parlamentar în Parlamentul României, să fie de bun augur şi în acest an şi în continuare românii să aibă un reprezentant în Parlamentul României. Sper că românii vor veni în număr mare la vot şi astăzi şi vor obţine ceea ce-şi doresc, adică un reprezentant în Parlamentul României", a declarat, Mircea Duşa.

Citește și: MAE a făcut ANUNȚUL: El este PRIMUL român care a votat

Acesta a adăugat că a mai votat "pentru o Românie puternică, pentru o Românie în care salariile şi pensiile să fie corecte, pentru o Românie în care sănătatea şi învăţământul să fie de calitate, pentru o Românie în care fiecare român să se simtă la el acasă".

Fostul ministru şi-a exprimat opţiunea electorală în municipiul Topliţa.

Un număr de 270.319 de alegători sunt aşteptaţi la urne în Harghita să voteze pentru cele cinci locuri de deputaţi şi două de senatori care au fost repartizate judeţului, anunță Agerpres.

În Harghita au fost organizate 290 de secţii de votare, acestea funcţionând în sediile primăriilor, ale consiliilor locale sau ale instituţiilor de învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.