Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geaonă, despre viteza de reacție a NATO în cazul unui atac asupra României: Ideea că ai nevoie de 24 de ore ca să-ți vină aliații este desuetă

facebook.com
Mircea Geoana

Secretarul genaral adjunct al NATO, Mircea Geoană, liniște populația în ceea a ce privește termenul de intervenție de 24 de ore în cazul unui atac asupra României. Mircea Geoană consideră că termenul este desuet iar Alianța poate interveni din ziua zero.

„Ideea că ai nevoie de 24 de ore ca să-ți vină aliații este desuetă, nu mai este de actualitate. Noi acuma lucrăm din ziua zero a, Doamne ferește, unui început de agresiune asupra României, în cazul în speță, noi nu mai planificăm: vin întăriri aliate după nu știu cât timp, ci ne gândim și planificăm ziua zero, să fim acolo să putem să apărăm fiecare centimetru pătrat”, a declarat Mircea Geoană la Digi24.

Reamintim că într-o analiză publicată de Il Mesagero se lua în calcul ca Bureștiul să cadă în 24 de ore în cazul unui atac al Rusiei, zona de vulnerabilitate fiind linia Focșani- Nămoloasa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.